Opplevelsesgave – gave til han eller henne

Gavekort og person som holder ølkurs

Gavekort på opplevelser er blant de mest populære gavene å gi bort. Våre kurs er som skapt for den som liker god mat og drikke. Umiddelbar levering via e-post.

Å motta en fantastisk opplevelse i gave er noe de fleste vil sette pris på. Ølakademiet tilbyr et stort utvalg opplevelsesgaver i Oslo, men har i tillegg flotte opplevelser å by på i flere av våre største byer.

Øl og matkurs er en flott gave til henne, mens øl og whisky smaking er et populært gavetips til han. Vi har òg mange smakinger og kurs som er en flott gave til mamma, pappa, en god venn eller venninne.

Hos oss skal det være trygt å handle. Hvis ikke den kjøpte opplevelsen passer kan du være sikker på at mottakeren får god hjelp og veileding til å finne et passende kurs hos oss.


Slik fungerer våre gavekort

Gavekort1. Kjøp gavekort Kjøp gavekort via vår nettside. Du mottar det umiddelbart på e-post. Vi sender også til mottaker om ønskelig.
Gavekort2. Reserver plass Gavekortet er ikke knyttet til dato, så mottaker velger selv når han/hun vil delta. Påmelding via vår hjemmeside.
Gavekort3. Opplev Deltakeren møter opp til avtalt tid og får en herlig opplevelse gjennom smaking og læring i et hyggelig, sosialt lag.

Gavekort er en god løsning under koronasituasjonen

Mange har bursdag i disse dager og kan ikke feires. Å få en opplevelse, gir noe fint å se frem til. Nå som mange sitter i karantene eller er isolert er gavekortløsningen til Ølakademiet god å ha.

Alt handles på nett og leveres direkte til gavekortmottakeren. Enklere kan det ikke bli! Husk å fylle inn mottakers e-post adresse i feltene nederst på gavekort-siden.

For at det skal føles enda mer sikkert å handle gavekort, velger vi å utvide våre gavekort med 6 ekstra måneders gyldighet. Handler du gavekort nå – har gavekortet gyldighet på hele 18 måneder.

Det håper vi skal gjøre at koronaviruset får god tid til å bli historie før gavekortet går ut.

Vi gleder oss til å se dine kjære på kurs hos oss! ❤️

Gavekort opplevelsesgaver – Oslo

Ølsmaking, sider- og andre smakinger


Kurs om, eller med mat og drikke


Kurs i ølbrygging og annen produksjon


Vandringer og guidede turer

Gavekort opplevelsesgaver – Trondheim

Ølsmakinger, kurs i ølbrygging og øl til mat

Gavekort opplevelsesgaver – Bergen

Ølsmakinger, kurs i ølbrygging og øl til mat

Gavekort opplevelsesgaver – Stavanger

Ølsmakinger og kurs i ølbrygging